The Song Kids for KiKa

Voor vragen stuur een mail naar info@thesongkids.nl

Organisatie

Organisatie

Stichting  & Musicalkoor “The Songkids for KiKa”

Wie is Stichting The Songkids for Kika
Wij zijn Stichting The Songkids for KiKa Wij zijn een Stichting dat zich inzet om geld in te zamelen voor KiKa Nederland. Dit doen wij door optredens aan te bieden en door zelf optredens te organiseren met ons Musicalkoor

Door wie is de Stichting opgericht?
De Stichting is opgericht in februari 2013 door Albert-Jogchum van der Woude, Sherryl-Joy Cramer en Diana Legierse. zij hebben samen het doel om kinderen te helpen die ziek zijn. zij vinden het belangrijk dat kinderen kind kunnen zijn en dat ze zich minder bezig gaan houden met hun eigen ziekte.

Wat is het verhaal achter de Stichting?
Stichting The Songkids for KiKa heeft het doel zoveel mogelijk geld in zamelen voor KiKa Nederland. Iedereen die zich aansluit bij de stichting heeft zijn of haar eigen verhaal als het gaat om, ziekte, kanker, etc. dit kan in zijn in een directe omgeving of in de indirecte omgeving.
De Stichting heeft het gezamenlijk doel om samen met kinderen de ziekte kanker te kunnen bestrijden door een bijdrage te schenken aan KiKa Nederland die het geld gebruikt voor onderzoek naar kanker.

Wat zijn de doelen van de stichting?
Wat zijn onze doelstellingen?
– Ons doel is om kinderen met de ziekte kanker te helpen door hen een steun in de rug te geven door hen te betrekken in onze acties.
– Ons doel is om jongens en meiden die meedoen aan het musicalkoor zijn/haar talent te laten ontwikkelen in zang, dans en drama.
– Ons doel is dat iedereen zijn eigen verhaal kwijt kan op een creatieve manier.


Het team

Sherryl-Joy Cramer
Artistiek leidster / Choreograaf
Albert-Jogchum van der Woude
Organisatie / Communicatie
Cynthia Welles
Musicaldocent
Diana Legierse
Organisatie / Administratie